آموزش مدیریت چندین تلاش برای ورود ناموفق در وردپرس

راه‌اندازی یک وب‌سایت جذاب و کاربرپسند کار زیادی می‌طلبد، بنابراین دیدن آن به دست افراد نادرست به دلیل عدم ارائه اقدامات امنیتی مناسب می‌تواند مایوس‌کننده باشد. اولین علامت مشکل ممکن است زمانی باشد که چندین هشدار دریافت می‌کنید مبنی بر اینکه شخصی سعی دارد با اعتبار نامعتبر به وب‌سایت وردپرس شما دسترسی پیدا کند.

برخی از افراد متبحر در زمینه فناوری، زیاد نگران تلاش‌های ناموفق برای ورود نیستند. از این گذشته، هر سایتی هر از گاهی سهم خود را از حملات brute force یا ترافیک ربات دریافت می‌کند. اما امنیت وب بسیار مهم است و شما باید تمام اقدامات ممکن را برای ایمن سازی سایت وردپرس خود انجام دهید، به خصوص اگر داده‌های شخصی مشتری را ذخیره می‌کنید.

اگر چندین تلاش برای ورود ناموفق در سایت وردپرس خود مشاهده می‌کنید، باید دلایل و راه حل‌های احتمالی را بررسی کنید. بیایید بررسی کنیم که چرا وب‌سایت ممکن است در چنین حملاتی هدف قرار گیرد و چه کاری می‌توانید برای افزایش امنیت سیستم خود انجام دهید.

اهمیت تلاش‌های ناموفق برای ورود به سیستم چیست؟

تلاش‌های ناموفق برای ورود به وردپرس معمولا زمانی نمایش داده می‌شوند که یک کاربر خاص سعی می‌کند در یک بازه زمانی تعیین‌شده بارها وارد سیستم شود. پس از مشاهده پیغام خطای too many failed login attempts، وردپرس این مشکل را ثبت کرده است. حتی اگر پس از آن اعتبار ورود صحیح را وارد کنید، وردپرس تا زمانی که زمان انتظار منقضی نشده باشد، اجازه ورود شما را نخواهد داد. این ویژگی امنیتی به طور خاص برای جلوگیری از دسترسی غیرقانونی هکرها به وب‌سایت با حملات brute force طراحی شده است.

تلاش ناموفق به وردپرس

تلاش برای ورود ناموفق گاه به گاه در سایت، تاثیری بر عملکرد آن نخواهد داشت. اما حملات brute force هدفمند مقدار زیادی از پهنای باند را مصرف می‌کند که می‌تواند منجر به انکار سرویس توزیع شده (DDoS) شده و کل سایت شما را خراب کند.

اکثر حملات به طور خاص وب‌سایت شما را هدف قرار نمی‌دهند. در عوض، ربات‌های خودکار راه‌اندازی شده‌اند تا سعی کنند تا حد امکان رمز عبور را حدس بزنند. این ربات‌ها در وب می‌خزند و به‌طور تصادفی سعی می‌کنند سایت‌هایی را که دارای اعتبار ضعیف و سیستم‌های آسیب‌پذیر هستند، تصرف کنند.

این حملات معمولا برای سایت‌های شخصی یا کسب‌وکارهای کوچک رایج نیستند و ارائه‌دهندگان وب باید اقدامات امنیتی را برای جلوگیری از حملات DDoS ارائه دهند. با این حال، کسانی که افزونه گزارش فعالیت را برای سایت وردپرس خود دانلود می کنند، گاهی از تعداد تلاش های ناموفق برای ورود به سایت خود شگفت زده می‌شوند.
کمی زمان بگذارید تا تفاوت بین ورودهای ناموفق تصادفی و حملات هدفمند را درک کنید و اقداماتی را برای محافظت از خود در برابر بازیگران بد انجام دهید.

مقابله با Failed Login در وردپرس

نحوه مدیریت چندین تلاش برای ورود ناموفق

امنیت ‌سایت وردپرس حتما به دانش فنی پیشرفته نیاز ندارد. در این بخش چند راه برای محافظت از سایت با استفاده از روش‌ها و ابزارهای امنیتی آسان برای یادگیری آورده شده است.

وب‌سایت خود را به روز نگه دارید

سیستم مدیریت محتوای وردپرس  به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری مکرر را برای بهبود عملکرد سایت از جمله حریم خصوصی و امنیت آن منتشر می‌کند که می‌تواند به کاربران کمک کند تا مطمئن شوند که سایت‌های خود را در برابر تهدیدات مخرب ایمن نگه می‌دارند. بنابراین، به روز رسانی سایت شما یکی از اساسی‌ترین اقدامات امنیتی است که به وردپرس اجازه می‌دهد از شما محافظت کند.

با کمال تعجب، کمتر از نیمی از کاربران آخرین نسخه وردپرس را اجرا می‌کنند. اگر وب‌سایت شما از نسخه قدیمی‌تری استفاده می‌کند، شما را در معرض خطر بالاتری از نفوذ و کاربران غیرمجاز قرار می‌دهد، بنابراین تا حد امکان به‌روز باشید.

محدود کردن تلاش برای ورود

استراتژی موثر دیگر محدود کردن تعداد تلاش‌های ورود به سیستم (مثلا به سه) است که کاربر می‌تواند برای شروع انجام دهد. وردپرس به طور پیش فرض تعداد نامحدودی از تلاش برای ورود به سیستم را می‌دهد، اما شما می‌توانید آن را تغییر دهید.

می‌توانید این کار را از طریق یک افزونه، مانند Limit Login Attempts Reloaded انجام دهید. که سایت وردپرس شما را به گونه‌ای تغییر می‌دهد که یک نام کاربری یا یک آدرس IP را از تلاش برای ورود بیشتر به محض انجام تعدادی تلاش مسدود کند (تعداد تلاش برای ورود به سیستم می تواند توسط شما تنظیم شود). این امر تلاش یک هکر برای دسترسی به سایت شما از طریق یک حمله brute force را بسیار دشوار می‌کند.

امنیت میزبان وب را در نظر بگیرید

مشکل در نهایت این نیست که وردپرس ناامن است، بلکه بیشتر صاحبان وب‌سایت از موثرترین اقدامات پیشگیرانه موجود برای ایمن نگه داشتن سایت خود در برابر ورود غیرمجاز آگاه نیستند. هنگامی که اقداماتی را برای ایمن سازی اعتبار خود انجام دادید، باید امنیت ارائه دهنده هاست خود را نیز در نظر بگیرید. ارائه دهنده خدمات میزبانی وب نقش مهمی در کمک به شما در حفظ امنیت سرور ایفا می‌کند.
اگر ارائه دهنده میزبانی وب فعلی شما قابل اعتماد نیست، انتقال سایت وردپرس خود به یک وب جدید ضروری است. یک ارائه دهنده میزبانی وب قابل اعتماد به طور دوره‌ای شبکه خود را برای هرگونه به روز رسانی و فعالیت مشکوک با سخت افزار و نرم افزار سرور خود اندازه گیری می‌کند.

هاست وردپرس با وب سرور محبوب لایت اسپید و کش لایت اسپید باعث می‌شود تا سرعت لود فوق العاده‌ای را تجربه کنید.
با خرید هاست وردپرس کانفیگ حرفه‌ای و نظارت بر سرور به صورت پیوسته توسط تیم فنی پارسدِو انجام خواهد شد.

داشتن یک تیم پشتیبانی قوی ۲۴/۷ با تخصص فنی کافی نیز می‌تواند به شما در محافظت از اطلاعات خود و مقابله با هر گونه مشکل ایمنی و فنی که ممکن است رخ دهد کمک کند. برخی از پلتفرم‌های میزبانی از اسناد و پشتیبانی جامعه بیشتری نسبت به سایرین برخوردار هستند، بنابراین هنگام انتخاب این را در نظر داشته باشید.

از اعتبارنامه ورود امن استفاده کنید

یکی از اشتباهاتی که بسیاری از کاربران مرتکب می‌شوند استفاده از نام های کاربری و رمزهای عبور رایج مانند admin، administrator و test است. این امر وب‌سایت را در معرض خطر حملات BruteForce قرار می‌دهد، به همین دلیل است که تعیین جزئیات ورود و اعتبار منحصر به فرد ضروری است. سعی کنید از حروف کوچک و بزرگ، کاراکترهای خاص و اعداد استفاده کنید تا حدس زدن رمز عبور شما دشوارتر شود.

همچنین بهتر است پس از چندین بار تلاش ناموفق برای ورود به سیستم، شناسه‌های کاربران در وردپرس را مسدود کنید. با انجام این کار، شانس مهاجم را برای حدس زدن رمزهای عبور شما به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهید.

به طور مشابه، می‌توانید با فعال کردن احراز هویت دو مرحله‌ای برای محافظت از سایت وردپرس، امنیت ورود را تقویت کنید. این تکنیک احراز هویت به عنوان یک لایه امنیتی اضافی عمل می‌کند، زیرا از کاربران می‌خواهد علاوه بر نام کاربری و رمز عبور، یک کد منحصر به فرد (اغلب به تلفن همراهشان ارسال می شود) وارد کنند. اضافه کردن این افزونه با کمک یک افزونه امنیتی سراسر وردپرس یا یک افزونه خاص‌تر مانند WP 2FA آسان است.

مراقب امنیت شبکه باشید

اعتبارنامه ورود تنها آسیب پذیری یک وب‌سایت نیست. عملکردهای بک‌اند مانند سرورها و برنامه‌هایی که سایت شما را در حال اجرا نگه می‌دارند نیز راهی هستند که هکرها می‌توانند به وب‌سایت شما نفوذ کنند. شما باید از پلتفرم‌های امنیتی منعطف مانند کیت‌های توسعه نرم‌افزار امنیت سایبری و APIها برای نظارت بر سیستم خود استفاده کنید و باگ‌های امنیتی را زودتر شناسایی کنید، قبل از اینکه تاثیرات منفی داشته باشند.
علاوه بر این، قبل از ورود به وب‌سایت وردپرس با امنیت کافی، حواستان به شبکه‌ای باشد که از آن استفاده می‌کنید. شبکه های عمومی مانند کتابخانه‌ها، کافی شاپ‌ها و غیره ممکن است به خوبی محافظت نشوند.

از آنجایی که سایت وردپرس شما در خلا کار نمی‌کند، باید سایر برنامه‌ها و دیتابیس‌های مورد استفاده در سیستم خود را نیز به عنوان بخشی از امنیت خارج از سایت خود در نظر بگیرید. اگر به طور خاص از برنامه‌های مبتنی بر ابر استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که آنها به طور ایمن یکپارچه شده‌اند، زیرا امنیت مبتنی بر ابر با سیستم عامل‌های سنتی متفاوت است.

وردپرس یک سایت با کاربری آسان است، اما این بدان معنا نیست که شما باید در یک احساس امنیت کاذب غرق شوید. صرف نظر از پلتفرم، داشتن امنیت خودکار و ابزارهای بکاپ گیری برای جلوگیری از حملات brute force و سایر هک‌ها برای محافظت از وب سایت شما ضروری است.

در بدترین حالت، می‌توانید از این موارد برای بازیابی یک سایت در معرض خطر و محافظت از داده‌های خود استفاده کنید. برای وردپرس، مسدود کردن چندین تلاش ناموفق و استفاده از احراز هویت دو مرحله‌ای می‌تواند به حفظ امنیت سایت شما علاوه بر سایر لایه‌های امنیتی شبکه که پیاده‌سازی می‌کنید، کمک کند.