انتخاب سردبیر :
تازه ها
معرفی ذخیره سازی Vitastor
معرفی ذخیره سازی Vitastor
تاریخ انتشار: 4 روز پیش - تعداد بازدید: 40

Vitastor یک سیستم ذخیره‌سازی توزیع‌شده و کم‌تاخیر است که توسط توسعه‌دهندگان روسی ایجاد شده است. این سیستم با تمرکز بر عملکرد بالا و تاخیر پایین، به‌ویژه برای استفاده در محیط‌هایی مثل مجازی‌سازی و کانتینرسازی مانند Kubernetes توسعه یافته است. Vitastor در رقابت با سیستم‌های ذخیره‌سازی توزیع‌شده مانند Ceph طراحی شده و مزایایی مانند سهولت راه‌اندازی و عملکرد بهینه را ارائه می‌دهد.

آشنایی با دستور whereis در لینوکس
آشنایی با دستور whereis در لینوکس
تاریخ انتشار: 4 روز پیش - تعداد بازدید: 55

دستور Whereis در لینوکس یک ابزار خط فرمان قدرتمند برای مکان‌یابی فایل‌های باینری، سورس و manual page برای یک دستور یا فایل هدف است. دستور Whereis دیتابیس etc/locate.db/ را که شامل فهرستی از دایرکتوری‌های ایندکس شده و مسیر آنها در سیستم لینوکس است، جستجو می‌کند.

مدیریت چالش‌های تاخیر و عملکرد در برنامه‌های Real-Time
مدیریت چالش‌های تاخیر و عملکرد در برنامه‌های Real-Time
تاریخ انتشار: 4 روز پیش - تعداد بازدید: 43

برنامه های کاربردی بلادرنگ(Real-Time) اطلاعات را با کمترین تاخیر، معمولا در چند میلی ثانیه به کاربران ارائه می‌دهند. این برنامه‌ها بلافاصله به ورودی کاربر پاسخ داده و نمی‌توانند هیچ تاخیری در پردازش داده‌ها را تحمل کنند. برنامه‌های Real-Time در حوزه‌های مختلفی مانند ابزارهای ارتباطی، پلتفرم‌های معاملات مالی، بازی‌های آنلاین، پخش زنده و نرم‌افزارهای ویرایش مشارکت‌گرا استفاده می‌شوند. اگر در برنامه Real-Time خود با چالش‌های عملکردی روبرو هستید و به دنبال راه‌هایی برای کاهش تاخیر هستید، این مطلب به شما کمک می‌کند تا شروع کنید.

سلنیوم (Selenium ) چیست و چالش‌های کلیدی آن کدام است؟
سلنیوم (Selenium ) چیست و چالش‌های کلیدی آن کدام است؟
تاریخ انتشار: 4 روز پیش - تعداد بازدید: 54

سلنیوم یک فریمورک اتوماسیون تست متن‌باز محبوب است که به آزمایش کنندگان نرم افزار کمک می‌کند تا اسکریپت‌های تست خودکار را بسازند و اجرا کنند. Selenium رابطی را ارائه می‌کند که به آزمایش‌کنندگان کمک می‌کند تا اسکریپت‌های تست را در زبان‌های برنامه‌نویسی محبوب مانند Ruby، Node JS، Python، Java، C#، PHP و غیره ایجاد کنند. این مطلب به چالش‌های موجود در تست اتوماسیون سلنیوم و نحوه غلبه بر آنها می‌پردازد.

چگونه آدرس آی پی خود را پیدا کنیم؟
چگونه آدرس آی پی خود را پیدا کنیم؟
تاریخ انتشار: 5 روز پیش - تعداد بازدید: 39

تا به حال به این فکر کرده‌اید که کامپیوتر شما در کجای اینترنت زندگی می‌کند؟ مانند آدرس خانه، سیستم اوبونتو شما نیز دارای یک آدرس دیجیتالی است که به عنوان آدرس IP شناخته می‌شود؛ مجموعه‌ای منحصر به فرد از اعداد که دستگاه شما را در شبکه شناسایی می‌کند. دانستن آدرس IP خود در سرور برای فعالیت‌های مدیریت شبکه مانند اتصال به یک دستگاه یا شبکه، عیب یابی مشکلات شبکه و پیکربندی نرم افزار بسیار مهم است. در این مطلب چند راه ساده را که می‌توانید برای پیدا کردن آدرس IP خود در دبیان استفاده کنید، توضیح خواهیم داد.
 

چگونه نسخه لینوکس خود را به دست بیاوریم؟
چگونه نسخه لینوکس خود را به دست بیاوریم؟
تاریخ انتشار: 5 روز پیش - تعداد بازدید: 40

اصطلاح نسخه لینوکس (Linux version) در زمینه سیستم‌عامل‌های لینوکس معمولا به توزیع و نسخه خاصی از کرنل لینوکس اشاره دارد که بر روی یک سیستم خاص اجرا می‌شود. اگر مبتدی هستید بهتر است بدانید، کرنل لینوکس پایه و اساس سیستم عامل لینوکس است که سرویس‌های اساسی و عملکرد مورد نیاز برای اجرای برنامه‌ها و مدیریت منابع سیستم را ارائه می‌دهد.